Etusivulle
Tuotevalikoima
Kauppojen tilaukset
Varainhankinta
Yhteystiedot

Urheiluseurojen ja koulujen varainhankinta

Piparipojan tuotteiden avulla koulujen ja uhreiluseurojen varainhankinta on helppoa

Lähes jokainen oppilas tai urheilija tarvitsee välillä jotain mukavaa vaihtelua, taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Helpoin ja monesti ainoa tapa toteuttaa retki tai urheilumatka on kerätä rahaa tuotteiden myynnillä. Silloin ketään ei rasita vanhempien lompakkoa liikaa. Meidän tuotteilla katteesi on jopa 50% myynnistä. Vaikka tuotteiden hinnat ovat kilpailukykyisiä. Joten varmasti pienellä työllä saatte myynnin tehtyä. 
 

Nykyaikaiset ratkaisut - unohda tilauspapereiden kerääminen

Piparipoika.fi tarjoaa kouluille ja seuroille sähköisen tilausjärjestelmän, jota voi käyttää tavallisella tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Järjestelmässä voit itse valita myyjälle jäävän kateprosentin. Tuotteita voi myydä esimerkiksi 30% katteella, jolloin myyntihinta pysyy suunnilleen samana kuin kaupan hyllyllä olevilla tuotteilla. Mikäli haluat nopeuttaa varainkeruuta voit nostaa katetta, jolloin rahankeräys tuottaa nopeammin tulosta. Suosittelemme 30% - 50% katteella myyntiä. 

Varainkeruu tai rahankeräys voi käytännössä tarkoittaa vaikkapa perinteistä tuotemyyntiä sukulaisille,  naapureille tai kutsuilla. Mikäli asiakkaalla on mahdollisuus maistella tuotteita kulhosta tai pussista, ostopäätös helpottuu. Maistiaisiksi sopivia herkkuja Piparipojan valikoimissa ovat esimerkiksi piparit, karkit ja näkkäri. Tämän lisäksi WC-paperit ovat olleet erittäin suosittuja myynti artikkeleita.

Varainkeruu urheilujoukkueelle tai kouluretkeä varten ei tästä paljon helpommaksi tule, joten tavoitteet korkealle ja herkkuja myymään!

Varainhankinta Piparipojan tuotteilla

Esimerkkejä varainhankinnan tuotosta

Laskelmissa on käytetty 30% katetta:

 


Kirjaudu myyjien tilausjärjestelmään

Mikäli sinulla on koulusi tai seurasi antamat käyttäjätunnukset, kirjaudu tilausjärjestelmään täällä.

Jätä soittopyyntö ja kysy lisää palveluistammeNimesi


Koulu/seura


Puhelinnumero tai sähköposti


Viesti


© 2020 piparipoika